EN
Информации во врска со iKnow системот

Се наоѓате на формата за најава на системот со електронски студентски сервиси iKnow, специјално прилагодена за ФИНКИ. Употребете го своето ФИНКИ CAS корисничко име и лозинка за да се најавите. Системот iKnow во почетната фаза е достапен за студентите и вработените на универзитетот Св. Кирил и Методиј во Скопје.

Најава на iKnow системот само за студентите на ФИНКИ
Студентите и вработените на ФИНКИ за најава на iKnow го користат ФИНКИ CAS системот за централно најавување. Кликнете „Влез“ за да се најавите на CAS системот и да влезете на iKnow, како и за сите електронски сервиси на ФИНКИ.
finki
Developed by Neocom, Copyright UKIM 2011 | ver. 0.0.0.1